Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Це має бути кваліфіковано як державна зрада

Це має бути кваліфіковано як державна зрада

Блоги
Укрінформ
Щодо так званого «плану нормалізації» народного депутата України А.Артеменка

З повідомлень світових ЗМІ стало відомо про письмове направлення народним депутатом України Андрієм Артеменком на адресу новообраного президента США Дональда Трампа якогось «плану нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій».

У своїх особистих коментарях щодо повідомлень у ЗМІ Андрій Артеменко підтвердив авторство зазначеного "плану ...». При цьому, у своїх поясненнях по суті викладених ним пропозицій щодо Криму, які зводяться до поступки Криму Росії «терміном на 50, 100 років», після закінчення яких можливе проведення референдуму, Андрій Артеменко цинічно стверджує, що пропонований ним механізм, мовляв, в повній мірі відповідає праву народів на самовизначення.

В умовах триваючої російської окупації Криму, яка характеризується тотальним придушенням прав і свобод кримськотатарського народу і прав людини в Криму, насильницькими викраденнями і вбивствами мирних жителів, численними арештами і нападами на домівки та сім'ї кримських татар, переслідуваннями українських журналістів, діяння Андрія Артеменко однозначно має бути кваліфіковано як державна зрада, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України.

Відповідно, Генеральна прокуратура повинна в короткі терміни внести до Верховної Ради України подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешту народного депутата України Андрія Артеменка.

Упевнений, що абсолютна більшість голосів моїх колег – народних депутатів України про позбавлення народного депутата Андрія Артеменка депутатського імунітету з'явиться переконливим свідченням справжної позиції Верховної Ради України – єдиного законодавчого органу України у питаннях територіальної цілісності й суверенітету Української держави.

Рефат Чубаров

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-