Представник Президента просить ВР терміново розглянути проект щодо музею Революції Гідності

Представник Президента просить ВР терміново розглянути проект щодо музею Революції Гідності

Укрінформ
Представник Президента у Верховній Раді Артур Герасимов повідомив, що Петро Порошенко визначив як невідкладний законопроект №6068.

Йдеться про законопроект щодо внесення змін до закону "Про регулювання містобудівної діяльності" стосовно заходів забезпечення вшанування подвигу учасників Революції гідності". Про це він заявив під час засідання погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З метою вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Небесної Сотні у 2015 році було утворено Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Музей Революції Гідності. Проте для його повноцінної діяльності потрібно вирішити ряд нагальних питань, на що, зокрема, спрямований визначений Президентом як невідкладний, законопроект №6068 про внесення змін до закону про регулювання містобудівної діяльності щодо заходів забезпечення вшанування подвигу учасників Революції Гідності", - сказав Герасимов.

Він додав, що цей законопроект потребує термінової підготовки головним Комітетом та розгляду в залі парламенту.

У свою чергу Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що дасть відповідне доручення профільному комітету, щоб законопроект №6068 завтра розглянули у Верховній Раді. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-