Проти України почалась інформаційна атака з метою руйнування держави - Гройсман

Проти України почалась інформаційна атака з метою руйнування держави - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що проти України розпочалась інтенсивна інформаційна атака з метою руйнування Української держави.

Про це він написав у Facebook.

"Те, як останнім часом розгортаються події, свідчить, що проти України розпочалась нова інтенсивна інформаційна атака.... Руйнування української держави - ось мета цих атак. Чому саме зараз? Тому що на фоні падіння ВВП Росії у 2016 році на 0,2% українська економіка розпочинає оживати і дає ріст 2,2%", - написав Гройсман.

Він зазначив, що успіх України - це серйозна загроза для Росії. Саме тому, на його переконання, зараз інтенсивно робляться спроби заперечувати і применшувати будь-які зрушення, яких держава досягла за останній рік, вкидати різні фейки, сіяти негатив і грати на настроях людей, яким сьогодні непросто.

"На все це я можу сказати - Україна проходить важкий шлях набуття власної незалежності і вперто просувається вперед, незважаючи на всі спроби нас на цьому шляху зупинити. Віру українців в те, що ми досягнемо успіху, ворогам не зламати. І це є запорукою перемоги. А я особисто і наш уряд робили і будемо робити все від нас залежне, щоб Україна відбулась як успішна і незалежна держава", - пообіцяв прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-