Ворог хоче використати роковини Небесної Сотні у своїх цілях - Порошенко

Ворог хоче використати роковини Небесної Сотні у своїх цілях - Порошенко

Укрінформ
Росія намагається розхитати ситуацію в Україні зсередини, зокрема, використовуючи в своїх інтересах і треті роковини трагічної загибелі Небесної Сотні.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час урочистого зібрання, присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Не домігшись успіхів у відкритому протистоянні з нашими Збройними силами, ворог намагається розхитати ситуацію в державі зсередини. Використати в своїх інтересах він хоче і треті роковини трагічної загибелі Небесної Сотні”,  - сказав  він.

Президент зазначив, що показовим є те, що групи в соціальних мережах з такими назвами як "Продовження Революції Гідності" чи "Всі на Майдан" та інші, які поширюють заклики до масових заворушень, адмініструються з Москви: ”Це підтверджено результатами розслідування, оприлюдненого вчора Службою безпеки”.

“Дестабілізуючим чинником в останні дні, на жаль, стало перекриття залізничних шляхів сполучення з тимчасово окупованими територіями та спроба їхньої повної економічної блокади”, - додав Порошенко.

Він зазначив, що емоцію багатьох українців, які підтримують цю акцію, він розуміє:  “Вона доволі природна для суспільства, втомленого роками війни. Але тим політиканам, які цією емоцією скористалися для свого егоїстичного вузькопартійного піару - ніколи не пробачу їхнього цинізму та безвідповідальності”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-