НАЗК підписало протоколи про співпрацю з Міжнародною фундацією виборчих систем

НАЗК підписало протоколи про співпрацю з Міжнародною фундацією виборчих систем

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції підписало протоколи про порозуміння і співпрацю з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES), у рамках якої сподівається отримати експертну підтримку та залучити технічну допомогу у сфері запобігання політичній корупції.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції продовжує співпрацю з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES). Відповідні протоколи про порозуміння і співпрацю підписано між Міжнародною фундацією виборчих систем та НАЗК", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, як зауважила голова Нацагентства Наталія Корчак, НАЗК сподівається отримати експертну підтримку та залучити технічну допомогу у сфері запобігання політичній корупції у рамках підписаних протоколів.

У 2017 році НАЗК продовжить співпрацю з IFES в рамках проектів “Програма ефективної і відповідальної політики (U-RAP) Компонент III” та “Посилення спроможності учасників виборчих процесів”.

У рамках співпраці протокол передбачає низку заходів, серед яких  обмін досвідом між НАЗК та органами контролю за політичним фінансуванням інших країн та  надання допомоги у впровадженні стратегічного плану діяльності НАЗК та запровадженні ефективної моделі навчання суб’єктів, залучених до політичного фінансування (представники політичних партій, організацій громадянського суспільства, ЗМІ тощо).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-