Війни між Омеляном та Балчуном немає - заступник міністра

Війни між Омеляном та Балчуном немає - заступник міністра

Укрінформ
У Міністерстві інфраструктури запевняють, що війни між главою відомства Володимиром Омеляном та керівником "Укрзалізниці" Войцехом Балчуном немає, однак стратегія, з якою Балчун йшов на конкурс керівника УЗ, досі не реалізована.

Про це заявив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк під час відкритої дискусії на тему "Реформа "Укрзалізниці": що зроблено?", повідомляється на сайті відомства.

"Жодної війни між міністром Володимиром Омеляном та керівником УЗ Войцехом Балчуном немає. Просто в силу того, що у сфері діяльності міністерства є багато галузей, ми маємо змогу порівнювати і чітко бачимо, що Укрзалізниця є абсолютно закритою компанією. Все, що ми зараз порівнюємо, ми порівнюємо з тим планом-стратегією, з якою пан Войцех Балчун йшов на конкурс, яку презентував міністру інфраструктури в той час, коли його було призначено, коли було сформовано наглядову раду. Але цей план не має чітких конкретних кроків. Він загальний. І жодна з рекомендацій, які подавалися міністерством, не була виконана", - сказав Лавренюк.

За його словами, діяльність та реформи на "Укрзалізниці" відбуваються хаотично, а стратегія, яку Балчун представив на конкурсі, досі не реалізована.

"На жаль, він з цим слайдом ходить досі на всі наради і показує, що він це має робити. А в травні вже буде рік його діяльності", - наголосив Лавренюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-