Мін'юст обіцяє не зволікати з реєстрацією перевірок е-декларацій

Мін'юст обіцяє не зволікати з реєстрацією перевірок е-декларацій

Укрінформ
Міністерство юстиції України готове невідкладно зареєструвати порядок проведення повної перевірки електронних декларацій чиновників, напрацьований робочою групою при Секретаріаті Кабміну.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.

"Мін'юст вкотре наголошує на готовності невідкладно - протягом 1 доби - після надходження до нас цього документа зареєструвати текст, який був узгоджений робочою групою", -  йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вчора на засіданні робочої групи з підготовки порядків Національного агентства з питань запобігання корупції щодо проведення перевірки декларацій та стилю життя чиновників було напрацьовано фінальний текст Порядку.

За його основу були взяті напрацювання минулого Проекту з урахуванням усіх пропозицій та зауважень, які надійшли від учасників робочої групи.

Текст проекту, стверджується в повідомленні, підтримали члени НАЗК.

"Ми вважаємо, що будь-який документ можна обговорювати й удосконалювати безкінечно довго. Але за цими обговореннями і намаганнями відстояти свою позицію будь-якою ціною важливо не втратити основне - прийняття такого необхідного документа і запуск реальних перевірок електронних декларацій чиновників", - зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-