Рада вшанувала пам'ять загиблих українських військових в Авдіївці

Рада вшанувала пам'ять загиблих українських військових в Авдіївці

Укрінформ
Народні депутати за ініціативою Голови Верховної Ради Андрія Парубія вшанували пам'ять загиблих українських військових в Авдіївці.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Тільки не йдіть з Авдіївки!» - це слова української жінки до української армії. Жінки, яка прийшла до наших солдатів після тижня обстрілів з «Градів» українського міста Авдіївка... Тому в першу чергу хочу від імені усіх українців і від імені українського парламенту подякувати нашим воїнам, які зупинили окупанта. Дозвольте хвилиною мовчання пом’янути загиблих героїв", - сказав Парубій на початку свого виступу з нагоди відкриття шостої сесії Верховної Ради.

Спікер ВР нагадав, що сьогодні український парламент - це парламент воюючої країни.

"Українська армія сьогодні стала надією для мільйонів наших громадян і не тільки в Донецький і Луганській областях. Вона стала надією й для українців в окупованих частинах Донбасу й Криму. Вона стала надією й щитом усієї вільної Європи. Вона стала єдиною "Великою стіною", яка відділяє Європу від путінської орди", - сказав Парубій.

Як повідомлялося, за період загострення ситуації в Авдіївці, з 29 січня, Збройні Сили України втратили 13 бійців, ще 82 військовослужбовці отримали поранення та травми внаслідок обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-