Насіров прогнозує розширення співпраці зі США за президентства Трампа

Насіров прогнозує розширення співпраці зі США за президентства Трампа

Укрінформ
Співробітництво між Україною і США на рівні державних фіскальних відомств з приходом до влади адміністрації президента Дональда Трампа має перспективи до розширення.

Таке переконання висловив у ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу глава Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

"Думаю, співпрацю ми можемо тільки збільшити", - відповів він на запитання, як зміни в адміністрації США можуть вплинути на той рівень співпраці між профільними відомствами двох країн, який існує на сьогодні.

У цьому контексті він навів приклад взаємодії між ДФС України та Митно-прикордонною службою США після підписання влітку минулого року двосторонньої угоди. "До цього ми взаємодіяли на основі домовленостей, які існували ще з часів Радянського Союзу", - зауважив урядовець, уточнивши, що нова угода передбачає, передусім, обмін інформацією, співпрацю між митними службами обох країн. 

Після цього в Україну приїжджала місія з американського боку, яка проаналізувала перші результати, зробила свої пропозиції щодо реформування.

"Зараз ми намагаємось консолідувати всі пропозиції, як маємо також від МВФ, Митно-прикордонної служби США, Місії Європейського Союзу, яка працює в Україні по митних питаннях і разом зі Всесвітньою митною організацією, яка краще за всі може сказати як працюють митниці в різних країнах світу. Ми намагаємось уже фіналізувати стратегію, яка буде діяти в наступний період", - зауважив Насіров

При цьому він констатував, що взаємодія з американськими партнерами щомісяця та щоквартально лише збільшувалась.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-