Глави МЗС Євросоюзу поговорять про ескалацію на Донбасі

Глави МЗС Євросоюзу поговорять про ескалацію на Донбасі

Укрінформ
Міністри закордонних справ країн-членів ЄС спонукатимуть українське керівництво продовжити і завершити імплементацію реформ.

Про це йтиметься на засіданні Ради ЄС у закордонних справах у понеділок у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Україна зробила важливі позитивні законодавчі кроки у багатьох сферах, зокрема щодо децентралізації, реформи енергетичного, банківського секторів, реформування поліції та у боротьбі з корупцією. Очікується, що Рада ЄС закликатиме до повної імплементації реформ з метою досягнення подальшого прогресу у таких сферах, як конституційна, судова та електоральна реформи, реформування державного управління, покращення енергоефективності, реформування ринку електроенергії", - заявили у Раді ЄС.

Окрім реформ, глави МЗС обговорять шляхи підвищення ефективності допомоги з боку Євросоюзу Україні, зокрема й у процесі імплементації Мінських домовленостей.

Також, як заявила високий представник ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки Федеріка Могеріні, міністри обговорять загострення ситуації на Донбасі, зокрема в Авдіївці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-