Українське військо навчатиметься за новими методами

Українське військо навчатиметься за новими методами

Укрінформ
Начальник Генерального штабу, Головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко заявив, що у 2017 році українське військо матиме можливість навчатися за новими методами.

Про це він сказав під час зустрічі з командувачем Командування підготовки 7-ї армії США бригадним генералом Ентоні Агуто, повідомляє прес-служба Генштабу у Facebook.

«Із початку цього року ми впроваджуємо нові підходи та методи в систему підготовки військ. Ми вже перейшли на модульні програми бойової підготовки, які дозволяють ефективніше готувати особовий склад за визначеними напрямками. З урахуванням досвіду АТО буде змінено й тривалість та інтенсивність підготовки спеціалістів окремих військових спеціальностей», - заявив Муженко.

Він поінформував про готовність української сторони продовжити тісну співпрацю з американськими союзниками та висловив сподівання на її експертну та матеріально-технічну допомогу у становленні навчальних центрів Збройних cил України, які мають відповідати найкращим західним стандартам.

У свою чергу бригадний генерал Ентоні Агуто наголосив на незмінній позиції американської сторони щодо нарощування спільних заходів підготовки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-