ПАРЄ засудила Росію за терористичну діяльність в Україні - декларація

ПАРЄ засудила Росію за терористичну діяльність в Україні - декларація

Документ
Укрінформ
Парламентська асамблея Ради Європи прийняла декларацію, в якій засудила Росію за терористичну діяльність в Україні. 

Про це повідомляє віце-президент ПАРЄ, народний депутат України і один з авторів документа Георгій Логвинський на своїй сторінці в Facebook

"Депутати всіх політичних груп ПАРЄ, окрім об'єднаних лівих, засудили дії російських спецслужб, спрямовані на усунення народного депутата України Антона Геращенка", - підкреслив він.

При цьому Логвинский відзначив, що депутати від Грузії повідомили про аналогічні ситуації на їх території, "коли спецслужби Росії використовували представників криміналітету і колишніх в'язнів з окупованих територій для організації терактів і усунення політично неугодних осіб". 

"Наша боротьба триває! Методи терору - це методи негідників і слабких. Наше спільне завдання - не дати цій хворобі знищити майбутні країни і дати відсіч агресору", - заявив Логвинський.

Як повідомляв Укрінформ, глава СБУ Василь Грицак 21 січня заявив про розкриття спроби замаху на одного з народних депутатів України. Пізніше стало відомо, що йдеться про Антона Геращенка (фракція «Народний фронт»). Вчинити замах мали двоє громадян України, які раніше відбували покарання на окупованій території Криму і були достроково звільнені. За даними слідства, їх дії координував колишній громадянин України Андрій Тихонов, який нині мешкає у Бєлгороді (РФ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-