Ляшко назвав

Ляшко назвав "свого" нардепа, помічника якого затримали за шахрайство

Укрінформ
Затриманим помічником народного депутата виявився Олексій Бевзюк - помічник нардепа від Радикальної партії Олега Ляшка Олексія Кириченка. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"ГПУ затримала за обвинуваченням у шахрайстві Олексія Бевзюка - помічника мого колеги Олексія Кириченка. Якщо він винен - хай відповідає, я нікого не буду кришувати. Але якщо це виконання політичного замовлення влади на дискредитацію мене особисто і моєї команди, чим постійно зловживає Луценко, скоро прийде час йому за це відповісти з усією суворістю закону", - зазначив Ляшко. 

Зі свого боку, депутат Кириченко назвав затримання свого помічника "прокурорським свавіллям у дії". 

"Сьогодні слідчі Генпрокуратури затримали мого помічника Олексія Бевзюка. Він, як і багато хто в Радикальній партії, громив зали ігрових автоматів. Шиють вимагання. Виходить, слідчі замість того, щоб закрити ігровий притон і посадити організаторів, садять тих, хто бореться з цим злом", - написав він у Facebook.

Раніше у Генпрокуратурі повідомили, що правоохоронці затримали помічника народного депутата від Радикальної партії за підозрою у шахрайстві. За інформацією правоохоронців, помічник депутата у жовтні 2016 року висунув потерпілому вимогу про передачу йому 200 тис. грн, з умовою передачі щомісяця по 15 тис. грн, за сприяння у безперешкодному здійсненні господарської діяльності у сфері надання послуг з доступу до мережі Інтернет.

За даними ГПУ, дії помічника народного депутата України кваліфіковані за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене у великих розмірах), санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-