У МЗС назвали

У МЗС назвали "довільним трактуванням" підводку Reuters до коментаря Зеркаль

Укрінформ
Слова про те, що президент США Дональд Трамп може виключити Київ з переговорів щодо Донбасу, є довільним трактуванням з боку агентства Reuters і не відображають позиції України.

Про це "Українській правді" повідомила речник МЗС Мар'яна Беца.

"Олена Зеркаль не говорила про стурбованість тим, що Трамп може виключити Україну з переговорів по Донбасу. Слова, на які ви звернули увагу, були висновками, зробленими журналістами Reuters", - зазначила Беца.

За її словами, говорячи про занепокоєння з приводу можливого виключення України з переговорів щодо Донбасу, заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль сказала: "Ми послідовно виходимо з однією позицією: будь-які переговори щодо України, включно з Кримом та Донбасом, повинні відбуватися за нашої участі. Це надзвичайно важливо, адже йдеться про майбутнє нашої держави".

Як відомо, раніше вийшов коментар Зеркаль у виданні Reuters. В ньому у підводці до її цитати видання зазначило, що Україна стурбована тим, що президент США Дональд Трамп в спробі поліпшити відносини з Москвою може виключити Київ з переговорів щодо Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-