Порошенко: Маннергейм - зразок лідера, який здатен захистити волю і демократію нації

Порошенко: Маннергейм - зразок лідера, який здатен захистити волю і демократію нації

Фото
Укрінформ
Під час зустрічі з українською діаспорою Фінляндії Президент України Петро Порошенко розповів про свою розмову з президентом Саулі Нііністьо про маршала Карла Густава Маннергейма.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні я поклав квіти до могили маршала Маннергейма... І я кажу президенту (Фінляндії Саулі Нііністьо, - ред.): «Ви навіть не уявляєте, наскільки маршал Маннергейм зараз популярний в Україні. Бо це є зразок. Зразок поведінки лідера держави, який здатен захистити свободу, волю і демократію своєї нації. І українці зараз беруть приклад і роблять все можливе, щоб захистити свою волю і демократію»", - сказав Порошенко.

Спілкування з українською діаспорою відбувалося під час покладання квітів за адресою, де в Гельсінкі у 1918-1921 р.р. було перше посольство України в Фінляндії.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною відвідав музей видатного фінляндського політичного та воєнного діяча маршала Карла Густава Маннергейма.

Він також поклав вінки до Хреста Героїв (борців за незалежність Фінляндії) та могили маршала Карла Густава Маннергейма на меморіальному цвинтарі Хієтаніємі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-