Порошенко 24 січня їде до Фінляндії

Порошенко 24 січня їде до Фінляндії

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко 24 січня здійснить офіційний візит до Фінляндії.

Інформація про візит розміщена на сайті президента Республіки Фінляндія. 

"Президент України Петро Порошенко здійснить офіційний візит до Фінляндії 24 січня 2017 року. Президент Республіки Саулі Нііністе та пані Йенні Хаукіо прийматимуть Президента Порошенка та його дружину Марину Порошенко у президентському палаці о 10 годині ранку", - йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі лідери двох країни "обговорять відносини між Фінляндією та Україною, конфлікт в Україні та імплементацію Мінських домовленостей". Крім того, відбудеться обмін думками з приводу відносин між ЄС та Україною, а також важливих міжнародних питань, таких як безпека регіону Балтійського моря та питання Арктики.

Президент України також зустрінеться зі спікером парламенту та прем'єр-міністром Фінляндії.

Зазначається, що у складі української делегації перебуватимуть віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  Геннадій Зубко та міністр закордонних справ Павло Клімкін. Очікується, що Зубко разом з міністром зовнішньої торгівлі та розвитку Фінляндії Каєм Мюккяненом підпишуть Меморандум про взаєморозуміння  між Фінляндією та Україною щодо співпраці в енергетичному секторі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-