Уряд призначив держсекретарем МОН Павла Полянського

Уряд призначив держсекретарем МОН Павла Полянського

Укрінформ
Кабінет Міністрів України у середу на своєму засіданні призначив державним секретарем Міністерства освіти і науки України Павла Полянського терміном на 5 років.

Про це повідомляє прес-служба МОН.

"Сьогодні, 18 січня, уряд призначив Павла Полянського державним секретарем Міністерства освіти і науки України терміном на 5 років", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 8 грудня 2016 року під час засідання конкурсної комісії з питань вищого корпусу державної служби Полянського було визначено переможцем на зайняття посади держсекретаря МОН України.

Полянський народився 27 вересня 1961 року в селі Пилипчі Білоцерківського району Київської області. У 1979 році вступив на історичний факультет Київського державного педагогічного інституту ім. О. М. Горького, який з відзнакою закінчив у 1984 році. З серпня 1986-го до листопада 1997-го працював учителем історії школи № 1 м. Фастова, що на Київщині.

З листопада 1997-го упродовж 10 років працював на різних посадах у Міносвіти: провідним спеціалістом головного управління загальної середньої освіти, головного управління змісту освіти; заступником начальника департаменту розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти; начальником головного управління змісту освіти; директором департаменту загальної середньої та дошкільної освіти.

З травня 2007-го до січня 2008 року працював в Академії педагогічних наук України на посадах заступника начальника, начальника науково-організаційного відділу та першого заступника головного вченого секретаря.

З січня 2008-го до березня 2010 року та з березня 2014-го до вересня 2015 року обіймав посаду заступника міністра освіти і науки України.

Полянський є кандидатом історичних наук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-