Кличко сказав, чому піде на Український сніданок у Давосі

Кличко сказав, чому піде на Український сніданок у Давосі

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко відвідає Всесвітній економічний форумі у Давосі і візьме участь в Українському сніданку, який організовує Віктор Пінчук.

Про це він заявив в ефірі телеканалу NewsOne, відповідаючи на запитання щодо участі в Українському сніданку в Давосі, повідомляє прес-служба КМДА.

"На Український сніданок піду. Найлегше, мабуть, було б відсторонитися і не піти. Я впевнений, що повинен як людина, яку знають в усьому світі, доносити позицію - і як громадянина, і як представника влади - щодо зовнішньої політики України, щодо реформ, які відбуваються. І кожен раз я використовую таку можливість, адже мене знають і чують. Окрім того, є ризики, що хтось інший буде доносити неправильні меседжі чи спекулювати, в першу чергу, щодо нашої політики євроінтеграції.  А вона залишається незмінною! Так само, як і наша позиція щодо агресії Російської Федерації на сході України", - наголосив Кличко.

Мер зазначив, що у цьому заході у Давосі беруть участь люди, які мають вплив на світову політику і економіку. Це завжди спілкування, обмін думками і пошук перспектив. Тому потрібно використовувати цей майданчик.

Київський міський голова розповів, що у Давосі він також візьме участь у зустрічі лідерів щодо інфраструктурного та міського розвитку, відвідає захід, який традиційно організовує американське видання «Washington Post», і на який збираються лідери з усього світу в сфері політики, фінансів, медіа і технологій.

Окрім того, Кличко зазначив, що у нього заплановані двосторонні зустрічі із представниками великих світових компаній, міжнародної спільноти.

"Давос – це завжди практична користь для нашого міста. Позаминулого року ми «привезли» з Давоса електронний бюджет, переговори з компанією SAP відбулися саме там і після цього ми почали втілювати проект. Минулого року – домовились про співпрацю з Uber, що компанія почне працювати в Києві, встановили низку нових контактів з іноземними партнерами, зокрема з німцями. Згодом така співпраця переростає у втілення важливих інфраструктурних проектів столиці, приміром таких, як Подільсько-Воскресенський міст», – зазначив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-