У Клімкіна анонсували зустріч з Курцом

У Клімкіна анонсували зустріч з Курцом

Укрінформ
В Україні з робочим візитом 16-17 січня перебуватиме чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Австрії Себастіан Курц, який проведе зустріч з главою українського зовнішньополітичного відомства Павлом Клімкіним.

Про це Укрінформу повідомили в понеділок у Міністерстві закордонних справ України.

"16-17 січня ц.р. в Україні з робочим візитом перебуватиме діючий голова ОБСЄ, Федеральний міністр європейських, інтеграційних та закордонних справ Республіки Австрія Себастіан Курц", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в МЗС, підхід до преси Клімкіна та Курца відбудеться у вівторок, 17 січня, о 14:30.

Як повідомляв Укрінформ, Себастьян Курц, який цього року є головою Організації з безпеки і співробітництва в Європі, на початку січня відвідав Донбас. Курц разом з Клімкіним відвідали офіс СММ ОБСЄ в Маріуполі, контрольно-пропускний пункт в’їзду/виїзду "Піщевик" та село Виноградне у Донецькій області. Міністри також оглянули навчальний проект МКЧХ з мінного ризику та взяли участь у церемонії передачі протимінних маркерів представникам мерії Маріуполя. 

12 січня Курц повідомив журналістам у Відні, що найближчим часом знову планує поїздку до України, а також має намір відвідати Росію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-