Азаров vs СБУ: Лубківський каже, що екс-прем’єр програв усі суди

Азаров vs СБУ: Лубківський каже, що екс-прем’єр програв усі суди

Укрінформ
Верховний суд України відмовив колишньому прем'єр-міністрові Миколі Азарову у перегляді судових рішень за його позовом до СБУ та колишнього радника екс-голови СБУ Валентина Наливайченка Маркіяна Лубківського.

Про це поінформував сам Лубківський на своїй сторінці у Facebook, оприлюднивши фотокопії ухвали суду.

"Екс-прем'єр-міністр програв всі судові інстанції у справі проти СБУ і екс-радника Наливайченка. Остаточне рішення у цій справі ухвалила 22 грудня 2016 року колегія суддів Верховного суду України, відмовивши Азарову у допуску до провадження за всіма його позовами і заявами про перегляд прийнятих судами рішень", - зазначив він.

Лубківський додав, що ухвала є остаточною і оскарженню не підлягає.

Як повідомлялося, у квітні 2015 року тодійшній радник голови СБУ Маркіян Лубківський заявив, що екс-прем'єр Азаров намагався "дестабілізувати ситуацію в Україні, проплачуючи псевдо-протестні акції".

Азаров, який утік у Росію ще під час Революції гідності, назвав ці звинувачення неправдивими і заявив, що не міг фінансувати акції протесту через "відсутність грошей". Він також подав судовий позов про визнання інформації недостовірною і такою, що порушує його особисті немайнові права на повагу честь та гідність, недоторканність ділової репутації.

Шевченківський райсуд Києва 5 лютого 2016 року ухвалив відмовити екс-прем'єру в задоволенні цього позову

Апеляційний суд Києва 7 квітня залишив попереднє рішення суду без змін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-