Пінчук намагається сподобатись Трампу - радник Порошенка

Пінчук намагається сподобатись Трампу - радник Порошенка

Укрінформ
Український олігарх Віктор Пінчук намагається привернути до себе увагу новообраного президента США Дональда Трампа, оскільки розраховував на перемогу Гілларі Клінтон.

Це може бути одним із мотивів публікації ним статті про компроміс з Росією у The Wall Street Journal, вважає радник Президента України, народний депутат і голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Віктор Пінчук, такі публікації робить дуже рідко, в одному з провідних ЗМІ США. Він сподівається, що на неї звернуть увагу, а отже звернуть увагу і на нього", — сказав Чубаров в ефірі Громадського.

"Тут може бути дуже багато мотивів. Як на мене, Віктор Пінчук намагається привернути увагу новообраного президента США Дональда Трампа, оскільки він, як і багато хто з нас, сподівався на перемогу Гілларі Клінтон", - додав він.

На переконання Чубарова, він може бути провідником політичної позиції, яка може належати як йому, так і певному колективу, в тому числі за межами України. При цьому сама позиція, впевнений радник Президента, призведе до капітуляції України.

"Це не є те, що він називає болючими компромісами. Це є запрошенням українців до повної капітуляції, внаслідок якої буде знищено Україну як державу", — підкреслив Чубаров.

Нагадаємо, американське видання The Wall Street Journal опублікувало колонку українського олігарха Віктора Пінчука, в якій він розкриває своє бачення розв’язання конфлікту на Донбасі.

Після цього видання опублікувало колонку заступника глави Адміністрації Президента України Костянтина Єлісєєва, в якій він називає позицію олігарха неприйнятною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-