Дострокових виборів не буде - Парубій

Дострокових виборів не буде - Парубій

Укрінформ
Дострокових парламентських виборів не буде. 

Про це заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій в ефірі «5 каналу», повідомляє прес-служба Апарату Верховної Ради.

«Дострокових виборів не буде. Я глибоко переконаний, що сценарій, який нав'язують Україні, - зовнішній. Це сценарій не український. А агресор, що фактично обламав зуби об українську армію на Сході, величезні кошти витрачає на те, щоб дестабілізувати ситуацію всередині. Звичайно, парламент є головним майданчиком, на який відбувається ця атака»,- сказав Парубій.

Він нагадав, що подібні сценарії можна було спостерігати в Молдові, де «шляхом дестабілізації російські сили намагаються змінити вектор цілої країни».

«Такий сценарій намагаються нав'язати Україні, але він не матиме успіхів у державі. Буде робота парламенту, будуть реформи, буде забезпечена безпека країни і побудова нової країни, нової держави», - наголосив спікер парламенту.

Він назвав «великою перемогою і великим успіхом» можливість перейти без дочасних виборів до збереження стабільності у парламенті і суспільстві.

За словами Голови ВР, депутати багато чого переосмислили під час політичної кризи.

«І той факт, що парламент не був усунутий із політичного життя і не зробив дій, які би змогли призвести до дочасних виборів, свідчить про те, що випробування він пройшов - продемонстрував якісну, системну і повноцінну роботу проєвропейської більшості», - підсумував Парубій, додавши, що ухвалення бюджету стало цьому свідченням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-