Луценко: Дві третини посад у прокуратурах - люди

Луценко: Дві третини посад у прокуратурах - люди "з-поза системи"

Укрінформ
139 осіб пройшли конкурсний відбір на посади в місцевих прокуратурах і після Нового року приступають до роботи. Дві третини з цих новачків — люди з-поза системи прокуратури.

Про це сьогодні на брифінгу в Краматорську сказав генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У нас відбувся конкурс на посади в місцевих прокуратурах. 139 осіб пройшли конкурс на вакантні посади і з Нового року приступлять до роботи. Наскільки я чую, дві третини посад заповнили люди з-поза системи», - сказав Луценко.

Саме тому, додав генпрокурор, необхідно допомогти новим працівникам увійти в практичну площину справ, адже відмінне складання тестів ще не означає, що людина хороший прокурор. На думку Луценка, з огляду на це варто було б повернутися до системи наставництва.

Генпрокурор також додав, що в Донецькій області від прокурорів вимагається працювати вдвічі краще. «Розв'язання ситуації на Донбасі залежить не тільки від військових. Перемога залежить і від того, де буде краще жити і де швидше знайти справедливість. І саме від вас залежить, щоб справедливість в українському Донбасі можна було знайти легше», - пояснив Луценко.

Така старанність, переконаний генпрокурор, потрібна для того, щоб люди в контрольованій Україною частині Донеччини відчули свою захищеність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-