Голову партії

Голову партії "Сила Права" оштрафували за несвоєчасне подання фінзвіту

Укрінформ
З голови політичної партії «Сила Права» за рішенням суду буде стягнуто штраф у розмірі 5100 грн за несвочасне подання фінансового партійного звіту.

Про це у Facebook повідомила голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак. 

"Є чергове рішення суду про адміністративне стягнення з політичної партії штрафу за порушення строків подання фінансового партійного звіту... З голови політичної партії «Сила Права» буде стягнуто штраф у розмірі 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (5100 грн)", - написала Корчак.

Вона додала, що на даний час щодо політичних партій складено 17 адміністративних протоколів, по двох з яких є рішення суду, і порадила політичним керівникам читати законодавчу базу та звикати до нової політичної культури.

Політична партія "Сила Права" зареєстрована 14 березня 2016 року в Києві, її керівником у реєстрі Мін'юсту значиться Олег Намистюк. 

Неоподатковуваний мінімум доходів громадян - грошова сума розміром у 17 гривень, встановлена пунктом 5 підрозділу 1 розділу XX Податкового кодексу України, при посиланнях на неоподаткований мінімум доходів громадян в законах або інших нормативно-правових актах, за винятком норм адміністративного та кримінального законодавства у частині кваліфікації злочинів або правопорушень, для яких сума неоподатковуваного мінімуму встановлюється на рівні податкової соціальної пільги.

Податкова соціальна пільга в 2016 році дoрівнює 689 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-