Порошенко: Українці вже добре бачать популістів - і

Порошенко: Українці вже добре бачать популістів - і "з вилами", і "з косами"

Укрінформ
Український народ вже добре розрізняє тих політиків, хто готовий робити реальні справи, від популістів усіх кольорів - "що з вилами, що з косами".

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час відеозвернення до учасників Форуму новообраних голів та депутатів об'єднаних територіальних громад, повідомляє прес-служба глави держави.

"Український народ вже добре розрізняє тих, хто готовий нести відповідальність за країну та робити реальні справи, від популістів всіх кольорів - що з вилами, що з косами", - зазначив він.

За словами Президента, окремі політичні сили не полишають зусиль дестабілізувати ситуацію всередині країни, використовуючи для цього всі методи: від популізму до псевдомасових протестів.

Глава держави наголосив, що в економіці та соціальній сфері найгірший період позаду, але відкотитися назад дуже легко, якщо допустити дестабілізацію. За його словами, попри всі складнощі і необхідність витрачати величезні ресурси - 5% ВВП - на безпеку та оборону, вдалося підняти мінімальну заробітну платню вдвічі, суттєво з нового року підвищити зарплату вчителям та лікарям, забезпечити програму будівництва доріг.

"Головне - аби люди на місцях відчули зміни в країні, отримали надію на краще життя і справедливість. Вони чекають від нас конкретних справ і результатів. Впевнений, що разом зможемо їх забезпечити. Ми - тут, ви - там, а результат - спільний", - підкреслив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-