У Світовому конгресі українців привітали продовження санкцій ЄС проти Росії

У Світовому конгресі українців привітали продовження санкцій ЄС проти Росії

Укрінформ
Світове українство вітає та всіляко підтримує рішення ЄС продовжити дію секторальних санкцій проти Росії.

Про це заявили у Світовому конгресі українців, передає кореспондент Укрінформу.

«Світовий конгрес українців вітає рішення Європейської Ради від 19 грудня 2016 р. продовжити  цільові економічні санкції проти Російської Федерації на наступні шість місяців до 31 липня 2017 р. на підтримку територіальної цілісності і суверенітету України», - повідомили в СКУ.

При цьому в організації наголосили, що СКУ «активно просуває продовження санкцій проти РФ, доки вона повністю не виконає Мінські домовленості та не деокупує Крим».

У свою чергу президент Світового конгресу українців Євген Чолій закликав світову спільноту залишатися об’єднаною та рішучою у стримуванні Росії. «Світовий конгрес українців закликає міжнародне співтовариство залишатися непохитним і об’єднаним у підтримці цільових санкцій проти Російської Федерації, щоб продемонструвати, що порушення таких фундаментальних цінностей, як територіальна цілісність, не буде толеруватись», - заявив Чолій.

Як повідомлялося, економічні санкції, спрямовані на фінансові, енергетичні та оборонні сектори, були запроваджені проти Російської Федерації 31 липня 2014 р. у відповідь на її дії з дестабілізації ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-