Сьогодні Гройсман збирає уряд

Сьогодні Гройсман збирає уряд

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сьогодні проведе засідання уряду, проте розпочнеться воно пізніше, ніж зазвичай - о 14:30.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Як зазначається у порядку денному засідання, у середу Кабмін розгляне проект закону про внесення зміни до статті 54 закону "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи". Його представлятиме законопроект міністр соціальної політики Андрій Рева.

Урядовці також планують погодити проект закону про ратифікацію угоди з урядом Республіки Індонезія про співробітництво в оборонній галузі та проект відповідного розпорядження Кабінету міністрів України. Доповідатиме з цього питання міністр оборони Степан Полторак.

Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко презентує законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення умов ведення будівельної діяльності.

Крім того, члени КМУ планують врегулювати питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України, а також оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя та працівників Національної школи суддів.

Уряд також може затвердити у середу порядок здійснення контролю у сфері державної реєстрації.

На засіданні розглядатиметься й питання про формування та ведення реєстру контрактів, укладених з керівниками суб'єктів господарювання державного сектору економіки.       

Міністри мають намір також погодити підписання з урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі авіаційного пошуку і рятування.

Нагадаємо, сьогодні близько 5 години ранку Верховна Рада ухвалила закон "Про Державний бюджет України на 2017 рік". У залі засідань парламенту були присутні члени уряду, зокрема Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та міністр фінансів Олександр Данилюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-