ЄС дав Україні сигнал щодо важливості продовження реформ – Чолій

ЄС дав Україні сигнал щодо важливості продовження реформ – Чолій

Укрінформ
Останній звіт Європейської комісії та Європейської служби зовнішньої дії щодо України дає Києву позитивний сигнал щодо продовження реформ.

Про це заявив президент Світового конгресу українців Євген Чолій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Світовий конгрес українців вітає звіт Європейської комісії та Європейської служби зовнішньої дії як позитивний сигнал для продовження важливого процесу реформ в Україні та якнайшвидшого завершення повної ратифікації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною», - сказав Чолій.

У СКУ додали, що звіт європейських інституцій «віддає належне Україні за безпрецедентні реформи і заходи щодо зниження рівня корупції». «Звіт також відзначає відданість українських владних структур програмі реформ, передбачених Угодою про асоціацію між ЄС і Україною, а також прогрес щодо консультацій з активним громадянським суспільством і професійними організаціями в Україні. Як результат, імплементація багатьох сфер реформ добре розвинена», - підсумували у Конгресі.

Як повідомлялося, минулого вівторка напередодні проведення Ради асоціації Україна-ЄС у Брюсселі було оприлюднено спільну доповідь Європейської служби зовнішньої діяльності та Єврокомісії, у якій відзначався великий прогрес реформ в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-