Канадський депутат: Маємо стояти разом із Україною

Канадський депутат: Маємо стояти разом із Україною

Укрінформ
Укладення Угоди про вільну торгівлю між Канадою та Україною свідчить про підтримку Оттавою Києва у протидії агресії Росії.

Таку думку висловив депутат федерального парламенту Канади Джеймс Безан під час виступу у парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою демонструє солідарність цього парламенту та канадського уряду із українцями, яких ми продовжуємо підтримувати у їх боротьбі за демократію та міжнародне право. Ми хочемо упевнитися, що народ України врешті-решт здобуде перемогу над агресією Володимира Путіна», - сказав Безан.

На його переконання, незважаючи на численні складнощі в Україні, Канаді слід рішуче підтримувати її. «Незважаючи на те, що Україна досі воює із Росією, Крим перебуває під незаконною окупацією та анексією Росії, а на сході України триває конфлікт, ми знаємо, що маємо стояти разом із Україною», - наголосив депутат.

Як повідомлялося, цього тижня нижня палата парламенту Канади одноголосно підтримала у другому читанні Угоду про вільну торгівлю з Україною. Для завершення процесу ратифікації документ має пройти ще третє читання і голосування у Сенаті, а також затвердження Верховною Радою. Це очікується на початку наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-