Україні варто рівнятися на розвиток Японії - нардеп

Україні варто рівнятися на розвиток Японії - нардеп

Укрінформ
Україні варто рівнятися на розвиток науки, інновацій, економіки, інфраструктури Японії, які можуть стати прикладом для України у підвищенні свого рівня життя.

Про це під час під час публічних дебатів на тему "Аудит зовнішньої політики: Україна-Японія" заявила голова комітету Верховної Ради у закордонних справах Ганна Гопко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мені вдалося відвідати Японію двічі. Один з цих візитів був цього року, і впродовж цієї поїздки в мене була чудова можливість  відкрити для себе дуже сильну економіку, інфраструктуру, інновації та високий рівень життя в Японії. Мушу сказати, що у нас є чого повчитися в Японії, тому що це наше майбутнє», - сказала Гопко.

Окремо вона відмітила, що наступний рік буде роком Японії в Україні, і висловила сподівання, що українці будуть з цікавістю відвідувати заходи, присвячені давній японській культурі, дізнаватися нові факти про неї, спілкуючись з представниками японської культури.

«Також я б хотіла подякувати Шігекі Сумі (Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні - ред.) за те, що він приділяє свій час, відвідуючи кожен регіон України. Я щиро вірю, що Японія буде продовжувати підтримувати Україну в нашій боротьбі проти російської агресії», - додала Гопко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-