Навальний розповів, яким бачить майбутнє Криму

Навальний розповів, яким бачить майбутнє Криму

Відео
Укрінформ
Політик Олексій Навальний має намір провести "нормальний" референдум в окупованому Криму у разі своєї перемоги на президентських виборах у Росії.

Про це він розповів в інтерв’ю "РБК".

"Коли ви ставите складне питання, на нього не можна дати простої відповіді. І в цьому полягає трагедія Криму, який зараз є незрозуміло, чиєю територією", – сказав Навальний.

Політик додав, що шлях вирішення проблем Криму повинен починатися з нормального референдуму та запевнив, що РФ зобов’язана чесно виконати Мінські угоди.

"Перший раз там не було нормального референдуму. У цьому і криється основа проблема. Там була якась процедура, яку назвали референдумом. У неї ніхто не вірить. Саме тому Крим не визнано, він не розвивається, він не буде розвиватися в найближчому майбутньому, як не розвивається, наприклад, Північний Кіпр. Це невизнана територія. Для того щоб почати вирішувати ці проблеми, ми повинні мати якусь точку, від якої відштовхуватися, і цією точкою має стати з'ясування реального волевиявлення жителів Криму на самому чесному і самому прозорому референдумі ", - заявив Навальний.

Детальніше дивіться в інтерв'ю політика на телеканалі "РБК".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-