Адвокат розповів, як Онищенко усував конкурентів на виборах в Раду

Адвокат розповів, як Онищенко усував конкурентів на виборах в Раду

Укрінформ
Народний депутат-утікач Олександр Онищенко у жовтні 2014 року вдавався до незаконних дій для усунення конкурентів на 93 виборчому окрузі заради отримання мандата.

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів адвокат Сергій Роздимаха.

"У жовтні 2014 року до нас звернулася Майя Бриль (дружина конкурента Онищенка на окрузі, а нині губернатора Запорізької області Костянтина Бриля – ред.). Вона повідомила, що на території домоволодіння невідомі особи здійснювали незаконну відеозйомку за допомогою безпілотного пристрою, який літав над подвір'ям, знижувалося, заглядав у вікна. Майя помітила двох чоловіків, які стояли біля двору з пультом і управляли квадрокоптером. Звісно, це обурило, Бриль почала задавати їм питання, але у відповідь почула лише нецензурні образи та погрози", – зазначив Роздимаха.

За його словами, спільники цих осіб дали зрозуміти Майї, що обізнані в її особистому житті, що за її сім'єю стежать, і стежать не один день.

"Вони сказали: "Це привіт Кості від Саші. Тільки родина відверне Костю від виборів", – підкреслив адвокат.

Згодом особи, які брали участь в інциденті, були ідентифіковані як помічники Онищенка.

Як повідомляв Укрінформ, Народний депутат Олександр Онищенко зараз перебуває у Німеччині, де намагається вирішити питання щодо скасування ордера на арешт і погрожує судом, якщо цього не станеться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-