Мін’юст оголосив конкурс на посаду головного люстратора

Мін’юст оголосив конкурс на посаду головного люстратора

Укрінформ
Міністерство юстиції України оголосило проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Департаменту з питань люстрації.

Про це повідомляє прес-служба Мін'юсту.

"Ми запрошуємо професійних юристів взяти участь у конкурсі. Відбір буде проведено за принципами повної відкритості. Участь у конкурсному відборі зможуть взяти всі, хто відповідатиме кваліфікаційним вимогам. Строк подачі документів становить 30 днів з моменту публікації наказу”, - йдеться у повідомленні.

При цьому Мін’юст окремо запрошує представників громадських організацій та ЗМІ приєднатися до конкурсного процесу та зробити відбір кандидатури на посаду директора Департаменту з питань люстрації максимально прозорим, відкритим та зрозумілим для суспільства.

"Саме за таких умов ми зможемо обрати дійсно найкращого кандидата, який обійме одну з найбільш відповідальних посад у Міністерстві юстиції країни", - запевнили у відомстві.

На час проведення конкурсного відбору куратором роботи Департаменту з питань люстрації призначено заступника міністра юстиції Сергія Петухова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-