До справи

До справи "Луценко vs Ситник" залучили третіх осіб

Укрінформ
Окружний адміністративний суд розглядає справу за позовом народного депутата Ігоря Луценка до директора НАБУ Артема Ситника щодо його бездіяльності стосовно проведення конкурсу з обрання членів Ради громадського контролю при НАБУ.

Про це повідомляється на сайті суду.

"Позивач просить визнати протиправною бездіяльність директора антикорупційного бюро Артема Ситника щодо невжиття ним заходів для проведення конкурсу на обрання членів ради громадського контролю при НАБУ, сформованої у 2015 році, замість тих, чиї повноваження були достроково припинені", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, позивач стверджує, що звертався з листом до директора НАБУ з вимогою вжити заходів у межах своєї компетентності для дострокового припинення повноважень членів Ради громадського контролю при НАБУ, які подали недостовірні дані для участі у конкурсі.

Сьогодні суд ухвалив рішення залучити до участі у справі як третіх осіб Олексія Гриценка та Романа Маселка.

Раніше Окружний адміністративний суд міста Києва вже залучив третіми особами Раду громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України, Віталія Шабуніна, Дмитра Шерембея, Олексія Хмару, Дар’ю Каленюк, Олександру Устінову та Андрія Марусова.

Наступне судове засідання відбудеться 16 січня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-