Регламентний комітет повторно розгляне подання ГПУ на Новинського

Регламентний комітет повторно розгляне подання ГПУ на Новинського

Укрінформ
Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради повторно розгляне подання Генеральної прокуратури щодо депутата від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського у вівторок, 6 грудня.

Про це повідомляє прес-служба Апарату Верховної Ради.

"6 грудня о 14.15 - засідання Комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України. На засіданні заплановано продовження розгляду подання "Про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Новинського Вадима Владиславовича", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив на засіданні Погоджувальної ради, що подання щодо Новинського надійшло до Регламентного комітету минулого тижня.

3 листопада ГПУ направила подання у Верховну Раду про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського, який підозрюється в перевищенні влади і скоєнні злочинів спільно з Віктором Януковичем і правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (зараз митрополита) Олександра Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира (Сабодана).

Регламентний комітет розглянув подання, але звернувся до Генпрокуратури надати додаткові пояснення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-