Політолог: Ініціативи Ляшка про ліквідацію Мінінформу – піар

Політолог: Ініціативи Ляшка про ліквідацію Мінінформу – піар

Укрінформ
Законодавчі ініціативи лідера Радикальної партії Олега Ляшка щодо відставки Нацради з питань телебачення та радіомовлення та ліквідації Міністерства з питань інформаційної політики можна розцінювати як піар-привід.

Таку думку висловив у коментарі Укрінформу голова Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

«Це піар-привід.... Ляшко дуже полюбляє інформаційні приводи, які так чи інакше привертають увагу засобів масової інформації. Це вже означає, що 50% успіху зроблено. Неважливо, будуть вони голосуватись чи не будуть. Головне - що про них говорять», - сказав він.

Політолог нагадав, що внесення депутатами своїх законопроектів ще не означає, що вони будуть винесені на голосування. «Я думаю, що в даному випадку вони (проекти постанов. - Ред.), скоріш за все, просто не дійдуть до голосування. Але якщо дійдуть, я не впевнений, що вони будуть проголосовані», - підкреслив Фесенко.

За його словами, не треба шукати в цих ініціативах Ляшка «ніякої підозрілості». «Я не виключаю, що в даному випадку є певна політична гра, або конфлікт із Тимошенко. Зараз Ляшку треба продемонструвати, що він є опозиціонером, що він воює не тільки з Тимошенко, а й з владою», - зауважив політолог.

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати від Радикальної партії Олег Ляшко та Віктор Вовк зареєстрували цього тижня проекти постанов щодо відставки Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. 30 листопада Ляшко та Ігор Мосійчук зареєстрували проект постанови про рекомендацію Кабінету Міністрів ліквідувати Міністерство інформаційної політики України. Приводом для таких ініціатив депутати назвали трансляцію українськими телеканалами прес-конференції колишнього президента Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-