Гройсман збирає уряд

Гройсман збирає уряд

Укрінформ
Під головуванням Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана у середу, 30 листопада, відбудеться засідання Кабінету Міністрів.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Початок засідання заплановано на 10.00.

Раніше глава уряду зазначав, що 30 листопада Кабмін планує розглянути та ухвалити Концепцію реформування системи охорони здоров'я.

Окрім того, у середу Кабмін планує затвердити план заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2017 рік. Відповідний проект розпорядження стоїть у порядку денному засідання КМУ, розміщеному на Урядовому порталі. Доповідатиме це питання міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Міністри також мають погодити план дій щодо впровадження Ініціативи „Партнерство „Відкритий Уряд" на 2016 - 2018 роки.

Крім того, уряд може затвердити порядок залучення радників у процесі приватизації об’єктів державної власності.

На середу заплановане також ухвалення порядку проведення конкурсного відбору та призначення керівника державного комерційного підприємства та казенного підприємства, які належать до наукових установ, а також внесення змін до положення про Державний реєстр лікарських засобів.

 Урядовці можуть затвердити порядок ведення Реєстру аудиторів із сертифікації (агрономів-інспекторів), а також порядок ведення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва.

Віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко доповість про деякі питання оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних.

Розгляд проекту розпорядження уряду щодо  затвердження плану приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства "Криворізька теплоцентраль" також запланований на середу.

Крім того, Кабмін має погодити підписання Генеральної угоди з урядом  Республіки Польща про співробітництво у сфері оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-