Перевірка е-декларацій: Мін'юст наполягає, аби НАЗК врахувало його зауваження

Перевірка е-декларацій: Мін'юст наполягає, аби НАЗК врахувало його зауваження

Укрінформ
Міністерство юстиції готове допомогти Нацагентству з питань запобігання корупції доопрацювати Порядок моніторингу способу життя та Порядок проведення повної перевірки декларацій з метою їх якнайшвидшого затвердження.

Про це повідомив у Фейсбуці заступник міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергій Петухов.

"Сьогодні відбулося розширене засідання НАЗК, на якому НАЗК все ж таки ознайомилося із зауваженнями Мін'юсту щодо Порядку моніторингу способу життя та Порядку проведення повної перевірки декларацій... Більше трьох годин колеги НАЗК розбиралися у наших зауваженнях. За цей час встигли пройти лише половину Порядку про проведення повної перевірки. Це і є нормальна експертна робота, яка має відбуватися спокійно, а не під прицілами камер", - написав Петухов.

Він повідомив, що НАЗК пообіцяло доопрацювати зауваження Мін'юсту та найближчим часом надіслати протокол розбіжностей.

"Ми наполягаємо на тому, що наші зауваження є суттєвими для ефективного та законного процесу перевірки е-декларацій. Зважаючи на суспільну важливість процесу перевірки електронних декларацій, ми готові всіляко сприяти найскорішому затвердженню запропонованих Порядків, а також готові допомогти колегам з НАЗК привести їх у відповідність до законодавства про запобігання корупції та правилам нормотворчої техніки", - зазначив заступник міністра юстиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-