Ростовський суд пропонує перенести відеодопит Януковича на 2 грудня

Ростовський суд пропонує перенести відеодопит Януковича на 2 грудня

Укрінформ
У Ростовському обласному суді пропонують провести судове засідання у справі про розстріл Євромайдану, під час якого мав би відбутися відеодопит колишнього президента Віктора Януковича, 2 грудня о 14 годині за московським часом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Раніше представники Святошинського райсуду міста Києва у зв'язку з неможливістю доправлення до суду екс-беркутівців запропонували відкласти засідання на 28 листопада на 13.00.

Під час відеовключення екс-президент Віктор Янукович попросив дозволу зробити заяву. Він сказав, що виступ на допиті як свідка був його власною ініціативою, він зацікавлений у тому, щоб була встановлена істина, і просить суд зробити все, щоб судове засідання відбулося сьогодні.

Для з'ясування дати наступного судового засідання суд оголосив перерву на 20 хвилин.

Як повідомлялося, обвинувачених у масових розстрілах п'ятьох екс-бійців батальйону "Беркут" не доправили до суду через блокування активістами виїзду з Лук'янівського СІЗО. Блокувальники пояснюють це тим, що судовий процес може перетворитися на інструмент маніпуляцій, завдяки яким екс-беркутівці можуть опинитися на волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-