Парубій: Фракції ще не узгодили позиції щодо складу ЦВК

Парубій: Фракції ще не узгодили позиції щодо складу ЦВК

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявляє, що Президент України Петро Порошенко готовий у разі потреби змінити запропонованих кандидатів до нового складу ЦВК.

Про це він сказав у ефірі Радіо Свобода.

«Проводяться консультації. Буквально позавчора я в черговий раз із того приводу мав розмову з президентом. Ми з ним узгодили певні позиції. Президент готовий іти на дискусію, готовий іти на заміну того чи іншого кандидата з переліку, що є, аби Верховна Рада позитивно проголосувала», - сказав він.

Парубій висловив переконання, що вже скоро парламент зможе проголосувати за новий склад ЦВК. На цей час, за словами спікера, позиції фракцій не узгоджені.

«До мене звернулися найбільші політичні фракції з проханням перенести це питання до остаточного завершення консультацій. Мають відбутися додаткові консультації, і, очевидно, треба буде провести певні заміни», - зазначив він.

3 червня Президент Петро Порошенко заявив, що вніс до Верховної Ради кандидатури оновленого складу Центральної виборчої комісії. Згодом стало відомо, кого Порошенко висунув у члени ЦВК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-