Гройсман: Ми ніколи не забудемо чорних днів зими 2014 року

Гройсман: Ми ніколи не забудемо чорних днів зими 2014 року

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав українців з Днем Гідності та Свободи.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"День Гідності та Свободи - це наша спільна пам'ять, вшанування боротьби всіх українців. І сьогодні ми відзначаємо цей День, не маючи жодних сумнівів у наших спільних намірах і нашій спільній меті: реалізації демократичної та успішної країни", - зазначив Гройсман.

За його словами, на жаль, свобода і гідність іноді коштують дуже дорого.

"Українці заплатили за це безпрецедентно високу ціну. Ми ніколи не забудемо тих чорних днів зими 2014 року: 22 січня, коли були вбиті перші майданівці, і 18-20 лютого, коли весь світ сколихнувся від масових розстрілів демонстрантів опричниками злочинного режиму. Ми низько вклоняємося перед нашими співвітчизниками, які героїчно загинули в цій нерівній боротьбі. Світла пам'ять про Героїв Небесної Сотні і біль утрати наших кращих громадян об'єднали всіх українців, об'єднали всі куточки нашої країни", - підкреслив глава уряду.

Він наголосив, що попри важкі труднощі, пов'язані з економічною війною та зовнішньою військовою агресією з боку Росії, Україна непохитно і крок за кроком рухається шляхом структурних реформ.

"Не все вдається зробити одразу, але якісні зміни впроваджуються, важливі рішення поступово втілюються і їхній економічний та соціальний потенціал невдовзі стане відчутним. Україна вийшла з економічної кризи і вже закладається основа для сталого економічного зростання: створення сприятливого бізнес-клімату, утвердження верховенства права та протидія корупції, модернізація державного управління та послуг, відновлення промислового потенціалу країни, підвищення соціальних стандартів", - зауважив Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-