Чалий вручив вірчі грамоти президентові Тринідаду і Тобаго

Чалий вручив вірчі грамоти президентові Тринідаду і Тобаго

Фото
Укрінформ
Посол України Валерій Чалий вручив вірчі грамоти президентові Республіки Тринідад і Тобаго Ентоні Кармоні як Надзвичайний і Повноважний Посол України в цій країні та обговорив питання російської агресії на Донбасі.

Про це повідомило Посольство України в США на своїй сторінці у Фейсбуці.

«В ході урочистої церемонії відбулася бесіда посла з президентом, під час якої сторони обмінялися думками щодо актуальних завдань подальшого розвитку двостороннього діалогу. Валерій Чалий поінформував, що в умовах продовження російської агресії на сході нашої держави, Україна розраховує на солідарну позицію міжнародних партнерів», - йдеться у повідомленні.

Президент Кармона запевнив українську сторону, що Республіка Тринідад і Тобаго й надалі рішуче підтримуватиме територіальну цілісність і суверенітет України.

Перед початком зустрічі з президентом Чалий вручив копії вірчих грамот Постійному секретарю Міністерства закордонних справ Республіки Тринідад і Тобаго Дженніфер Деніел. Йшлося, зокрема, про співробітництво в рамках ООН та інших міжнародних організаціях, а також сторони обговорили можливі шляхи лібералізації візового режиму між двома країнами.

Фото: Посольство України в США, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-