Троян: РосЗМІ плутають поняття

Троян: РосЗМІ плутають поняття "вбивця" і "захисник"

Укрінформ
Тимчасово виконуючий обов'язки голови Національної поліції України - керівник кримінальної поліції Вадим Троян прокоментував повідомлення російських пропагандистських ЗМІ про його призначення шефом Нацполіції.

Про це він заявив у п'ятницю на базі розташування полку поліції особливого призначення "Миротворець" на Київщині під час відкриття меморіального комплексу на честь працівників Головного управління Національної поліції у Київській області, які загинули під час виконання службових обов’язків у зоні проведення АТО, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нещодавно мене призначили тимчасово виконуючим обов'язки (голови Національної поліції України - ред.) і одна з російських газет першою написала, що "вбивцю з "Азова" призначили шефом поліції України". Я зараз очолюю кримінальну поліцію і скажу вам, що вбивця - це той, хто приходить до тебе в дім, убиває твоїх дітей, сім'ю, грабує і каже потім, що цей дім - його. А коли ти захищаєш свою Вітчизну, свою сім'ю, себе від посягання якогось злодія, то ти не вбивця - ти захисник", - сказав Троян.

Він підкреслив, що для нього всі добровольці в Україні, так само як і всі військовослужбовці - це захисники, які боронять свою Батьківщину від російської агресії.

Як повідомляв Укрінформ, 14 листопада голова Національної поліції Хатія Деканоідзе заявила про намір подати у відставку.

16 листопада Кабінет міністрів на своєму засіданні дав згоду на звільнення Деканоідзе та затвердив на посаді виконувача обов'язків голови Нацполіції Вадима Трояна - першого заступника глави НПУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-