Уряд шукає держсекретарів ще для двох міністерств: оклад – понад 12 тисяч

Уряд шукає держсекретарів ще для двох міністерств: оклад – понад 12 тисяч

Укрінформ
Кабінет міністрів оголосив конкурси на посади державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства та державного секретаря Міністерства фінансів.

Відповідні постанови № 835-р та № 836-р оприлюднені на Урядовому порталі.

Так, конкурс на посаду держсекретаря Мінагрополітики оголошується повторно. Переможець отримуватиме посадовий оклад - 12 061 гривню, надбавку до посадового окладу за ранг, інші надбавки, доплати та премії - відповідно до законодавства. В обов`язки держсекретаря входитимуть стандартні функції з організації роботи апарату Мінагрополітики: складання планів роботи, затвердження штатного розпису та кошторису тощо. Серед вимог - загальний стаж роботи - не менше семи років; досвід роботи на посадах державної служби категорій "А" чи "Б" або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування чи досвід роботи на керівних посадах у відповідній сфері - не менше трьох років. Документи приймаються до 9 грудня 2016 року, дата, час і місце проведення конкурсу - 20 грудня 2016 року.

Конкурс на держсекретаря Мінфіну оголошується вперше. Решта вимог та умов аналогічна. Документи приймаються до 9 грудня 2016 року, дата, час і місце проведення конкурсу - 20 грудня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-