США і Британія дають $19 мільйонів на е-урядування в Україні

США і Британія дають $19 мільйонів на е-урядування в Україні

Укрінформ
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з урядом Великої Британії виділять Україні $19 млн на проект "Прозорість та підзвітність в державному адмініструванні і послугах", спрямований на протидію корупції в Україні через реформу електронного врядування.

Про це заявила посол США Марі Йованович на церемонії оголошення нового проекту в Києві, інформує Агентство США з міжнародного розвитку USAID на своїй сторінці у Facebook.

«Корупція процвітає у тіні та швидко зникає, коли потрапляє під промені світла; електронне врядування та відкритість даних є ключовими інструментами, що забезпечують вищий рівень прозорості та підзвітності», -– наголосила Йованович у привітальному слові.

Зазначається, що проект має на меті підтримати уряд України на шляху реформ у таких ключових сферах, як електронні закупівлі, відкриті дані та електронні послуги.

Проект прагне також зміцнити довіру українців до уряду через забезпечення прозорості, підзвітності та надання якісніших електронних послуг.

Проект виконується Фондом Євразія в партнерстві з Міністерством економічного розвитку та торгівлі і Державним агентством з питань електронного урядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-