ФСБ оголосила

ФСБ оголосила "сафарі" на українців у Криму - Геращенко

Укрінформ
Представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі перший заступник голови ВР Ірина Геращенко обурена полюванням ФСБ РФ на українців в окупованому Криму. 

І вважає, що українці на окупованих територіях є найбільш безправними серед інших заручників Кремля. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Сафарі проти українців у Криму, оголошене ФСБ, викликає обурення. Люди, що залишилися жити на окупованих територіях, є потенційними заручниками і арештантами - в будь-яку хвилину ФСБ , як у 37-му (році)  НКВС, може оголосити їх "терористами", " диверсантами", "українськими шпигунами". Пекельна гра "злови українця" набирає обертів, і арешти йдуть щодня", - написала Геращенко. 

Вона поінформувала, що українська сторона говорить про це міжнародним партнерам, питання кримських заручників порушувалося в ООН під час обговорення резолюції по Криму. 

"Ці заручники є найбільш безправними. І ми не маємо повноважень обговорювати в Мінську питання їх арештів і утримання", - зазначила Геращенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-