У Раді чекають додаткових матеріалів на Новинського

У Раді чекають додаткових матеріалів на Новинського

Укрінформ
Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради вирішив звернутися до Генерального прокурора Юрія Луценка щодо надання додаткових матеріалів та пояснень стосовно подання щодо притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Вадима Новинського.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, таке рішення було прийняте одноголосно на засіданні комітету у середу.

Крім того, в рішенні комітету записано, що термін розгляду подання ГПУ буде продовжено до надання Генпрокуратурою письмового подання.

Засідання комітету тривало майже чотири години. Перед винесенням рішення члени комітету радилися майже годину і прийшли до висновку, що на даному етапі "не готові до висновку по суті".

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада Луценко оприлюднив фотокопію подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з "Опозиційного блоку" Вадима Новинського. У поданні йдеться про перевищення влади та вчинення злочинів спільно з Віктором Януковичем і правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (нині митрополита) Олександра Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира Сабодана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-