Гринів не звітуватиме про своє майно, бо поїхав у Китай - Соболєв

Гринів не звітуватиме про своє майно, бо поїхав у Китай - Соболєв

Укрінформ
Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів сьогодні не звітуватиме в Антикорупційному комітеті щодо задекларованих статків, оскільки він поїхав у Китай.

Про це заявив голова Комітету з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв на початку засідання комітету, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу сказати, що Ігор Гринів сам висловив ініціативу виступити на нашому комітеті, і я пообіцяв його запросити. Якщо він поїхав в Китай, то очевидно, що цей пункт порядку денного ми перенесемо. Коли дізнаємось, коли він буде, то знову поставимо питання у порядок денний", - сказав Соболєв.

За словами депутата від БПП Івана Мельничука, Ігор Гринів знаходиться в офіційній делегації на Всесвітній інтернет-конференції на запрошення Посольства Китайської Народної Республіки.

Як повідомлялося, раніше Єгор Соболєв заявляв, що сьогодні о 17:00 до парламентського комітету з протидії корупції запрошений Ігор Гринів, який раніше пропонував виступити з відкритим звітом щодо походження задекларованих статків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-