Турчинов привітав морських піхотинців

Турчинов привітав морських піхотинців

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов привітав морських піхотинців з нагоди професійного свята.

Привітання оприлюднено на сайті РНБО.

"Морська піхота - це еліта військ, це завжди хоробрість, мужність, відданість та ефективність. Ви першими зіткнулися з російською агресією. Сьогодні в ваших рядах   - справжні патріоти та лицарі своєї країни", - написав Турчинов.

Він підкреслив, що за два роки більшість воїнів-морських піхотинців побували в зоні АТО, в найгарячіших точках стримуючи агресію Росії.

"Самовідданість, рішучість, сміливість, мужність та героїзм воїнів-морських піхотинців сьогодні є потужним фактором безпеки країни. Вічна слава і пам'ять героям, які віддали своє життя, захищаючи Батьківщину! Віримо у вас та пишаємося вами! Завжди повертайтеся з бойових завдань живими та неушкодженими! Нехай Господь береже вас та ваші родини!" - наголосив секретар РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Україні відзначають День морської піхоти. Свято встановлено згідно з Указом Президента від 31 березня 2014 року з метою відродження і розвитку національних військових традицій, ураховуючи важливу роль морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-