Новинському

Новинському "нарешті" повідомили про подання на зняття недоторканості

Укрінформ
Народний депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський сьогодні отримав повідомлення про подання Генпрокуратури, що надійшло до Верховної Ради, на зняття з нього депутатської недоторканності.

Про це йдеться у прес-релізі партії, що є у розпорядженні Укрінформу.

"Сьогодні в апараті Верховної Ради я нарешті отримав повідомлення про те, що на мою адресу надійшло подання Генпрокуратури про зняття з мене депутатської недоторканності. У мене є 5 днів з моменту отримання цього документа, щоб підготувати відповідь на нього і надати до Регламентного комітету парламенту", - сказав нардеп.

Як повідомлялося, генеральний прокурор Юрій Луценко 3 листопада направив до Верховної Ради подання, в якому просить дозволу притягнути до кримінальної відповідальності народного депутата Вадима Новинського.

Він проходить як співучасник в одному з епізодів "великої справи Януковича" - про узурпацію влади і вплив на українську церкву. Зокрема, його підозрюють у незаконному позбавленні волі особистого помічника покійного предстоятеля Української православної церкви Володимира - архієпископа Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-